Om Nordic Care Lab

Nordic Care Lab er blevet skabt med en vision om at hjælpe danskerne om at tage bedre vare på sig selv. Vi vil sælge produkter, der gør dit liv bedre, nemmere og hjælper dit helbred i en stresset hverdag.

Du er det dyrebareste i dit liv - men husker du dette i hverdagen? Vi mener, at det er helt okay med selvforkælelse. Ligesom man skal arbejde hårdt for at få forfremmelsen, eller værdsætte romantikken med sin partner for at holde kærligheden i live - så skal vi alle også gøre noget ekstra for os selv til tider. 

Det er måske ikke noget, som du lige først og fremmest bemærker at du glemmer - men vi tror, at du vil mærke forskellen med det samme, når du husker at prioritere dig selv!

Vi foretrækker de enkle valg

Vi har alle alt for mange ting at tage os til her i livet - om dette så er arbejde, skole, familie eller venner. Der er mange krav til os og mange valg hele tiden. 

Hos Nordic Care Lab har vi den holdning at for mange valg ikke er godt for os. Hver vågen time står du overfor valg hele tiden:

  • Hvad skal du have på i dag?
  • Hvad vil du spise til morgenmad?
  • Hvordan vil du komme på arbejde?
  • Hvad vil du lave nu?
  • Hvad skal du se nu?

Der er konstant krav om at vi skal træffe en beslutning - men ikke her. Vi har derfor blot ét produkt, som vi til gengæld 100% kan stå inde for og anbefale. Og dette har vi tænkt os løbende at gøre med flere og flere forskellige typer produkter. 

Dermed slipper du hos Nordic Care Lab med at skulle gennemgå 10.000 valg af forskellige produkter, men i stedet træffe din beslutning hurtigt og let. 

Gør livet lettere for dig selv 

Når vi nu har så mange valg hver dag, så mener vi, at alle bør gøre nogle af hverdagens gøremål lette for os selv. Dette indebærer blandt andet at mindske hvor ofte, du skal barbere dig selv.

Derfor sælger vi en IPL hårfjerner, der kan hjælpe dig med at undgå uønsket hårvækst. I stedet for at barbere dig flere gange om ugen, så kan du i stedet på relativt kort tid komme til at slippe helt for dette. 

Tænk over hvor mange timer dette kommer til at spare dig - måske ikke lige i dag eller i morgen. Men over hele dit liv! Så er prisen for hårfjerneren ingenting i forhold til, hvad du kommer til at frigive af ekstra tid til dig selv.