Permanent hårfjerning hjemme - IPL hårfjerning - Guide

Er du interesseret i permanent hårfjerning, som du selv kan gøre derhjemme? Dette er et populært ønske blandt mange danske kvinder - og det er kun på vej frem.

Men hvad skal du være opmærksom på og hvad bør du vide, inden du går igang med IPL hårfjerning derhjemme helt selv?

Det vil vi svare på her, så du kan føle dig helt tryg ved at begynde på egen hånd.

Vores IPL hårfjerner til permanent hårfjerning

Er du parat til at afprøve IPL hårfjerning? Så kan du få 20% rabat med koden SUMMER20

Vi har 100 dages tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke oplever resultater, så får du pengene tilbage! 

SE PRODUKT HER


Hvordan opnår jeg permanent hårfjerning hjemme?

I stedet for at tage ud og blive behandlet for mange tusinde kroner, så kan du i stedet gøre det selv derhjemme med en IPL hårfjerner. 

Dette lille produkt udsender et lys, som hindrer dit hår i at gro ud igen. Det er nemt og hurtigt at gøre selv - du behøver slet ikke tage ud og blive behandlet på en klinik, som både kan være tidskrævende og dyrt.

Hvor lang tid tager det at blive permanent hårfri?

Efter omkring en måned oplever de fleste en forandring, hvis du anvender den ca. to gange ugentligt - eller hver 10. dag. Forsæt med dette indtil du tydeligt kan se, at hårene ikke længere vender tilbage. Dette vil for mange være 2-3 måneder.

Husker du derefter at anvende produktet få gange årligt for at holde det ved lige, så sikrer du en permanent hårfjerning. 

Selve behandlingerne tager mellem 10-20 min. (alt efter hvor store områder, du skal behandle). Men de fleste beskriver at det i hvert fald tager under 30 minutter. 

Hvad er IPL hårfjerning?

IPL står for intenst pulseret lys og er blevet anvendt i mere end 20 år. I dag er denne behandlingsform blandt de mest hurtige og effektive måder at opnå permanent hårfjerning.

Disse behandlinger giver en mere permanent ødelæggelse af hårsækkene, som på lang sigt mindsker antallet af hår (Kilde: Netdoktor).

Er det farligt?

Nej. Jørgen Esmann, speciallæge i hudsygdomme beskriver i dette indlæg hos Netdoktor at man har brugt epilering med laser i næsten 20 år, og der er ikke beskrevet nogle langsigtede bivirkninger så som, at huden ældes hurtigere, eller at der er en øget risiko for kræft.

Vores IPL hårfjerner er desuden CE-godkendt, så du kan være helt tryg.

Gør det ondt?

Nej. De fleste vil ikke mærke særligt meget andet end en varm fornemmelse på huden, mens de bruger produktet.

Hvor kan jeg bruge den?

Du kan anvende din laser overalt på kroppen - eksempelvis arme, ben, bryst, ryg og sågar ansigt. Du skal dog passe på med at benytte den for tæt på dine øjne. Men overlæbe og hage for eksempel er helt fint.Hvordan gør jeg?

1) Fjern hår før behandlingen begynder med din skraber eksempelvis.

2) Tænd og vælg energiniveau (fra 1-5). Vi anbefaler, at du starter lavt som ny bruger.

3) Sæt selve laserhovedet fast på din hud og klik på knappen. Hvis du holder knappen nede, vil laseren automatisk flashe med interval, så du smartere kan behandle et større område.

Virker den på alle hudfarver og alt hår?

Hårfjerneren virker på de fleste hudfarver - men ikke ligeså godt på meget mørk hud. Derfor vil vi ikke anbefale den til alle - du kan altid prøve vores produkt, og hvis det ikke fungerer for dig, så kan du benytte vores 100 dages tilfredshedsgaranti.

Du vil ikke opleve ligeså hurtige resultater på helt lyse dun, som mørke hår.

 Er du klar til at komme i gang?

Prøv IPL hårfjerning. Med koden SUMMER20 kan du få 20% rabat!

Vi har 100 dages tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke oplever resultater, så får du pengene tilbage! 

SE PRODUKT HER